sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunnuntai


Hejssann! :) Tänään olen viettänyt ihan tavallista, rentoa sunnuntaipäivää. Aamulla luin vähän fysiikkaa, ja kohta olisi tarkoitus jatkaa. Ylihuomenna jatkan loppuun vaatekaappini kevätsiivouksen: Laitan vaatteet taas järjestykseen, ja haen kellarista kesävaatteet, jotka on viety sinne talven ajaksi. Jes!!
Eilen päätin pitkästä aikaa vähän meikata. Rakastan meikkaamista sellaisina aamuina, kun ei ole kiire. Kiireessä en yleensä halua edes yrittää, se on semmoista sähläämistä.. 
Kokeilin sellaista tussimaista rajauskynää, joka oli yksi Miriamin blogiarvonnan kivoista palkinnoista. Kokeilen pian muitakin voittamiani meikkituotteita, niin tekin saatte kuulla mielipiteitäni niistä. (kuvien ja esittelyn kera tietysti.) 
Ainakin tähän rajauskynään olin todella tyytyväinen. Jopa minä, todella amatööri rajauksien laittaja, sain tehtyä sillä siistit rajaukset. Sillä oli paljon helpompi tehdä rajauksia, kuin tavanomaisella eyelinerillä.
Tein rajauksen hieman kaarevaksi silmän ulkoreunasta. En kuitenkaan tehnyt kaaresta kovin näyttävää,  koska en oikein osaa vielä ;D On niin vaikeaa saada silmämeikistä symmetristä!
 Iholla minulla on muutamaa näppyä peittämässä pieni määrä meikkivoidetta. Levitin koko kasvoille kevyen puuterin ja poskiin vaaleanpunaista poskipunaa. Silmissä siis ne rajaukset, helmiäistä luomiväriä ja Lumenen Natural Code Angry Birds -ripsiväriä. Se on mielestäni todella hyvä ripsiväri, jos haluaa luonnollisen näköiset ripset. Huulissa vähän vaaleanpunaista huulipunaa ja kulmissa kulmaväriä.
Olen muokannut kuvia vain rajaamalla, ja vähän laittanut varjoa/valoa/kontrastia. Minulla on vähän meikkiä, mutta iho on jo paljon parempi. En malta odottaa kesää, kun saan vielä vähän päivetystä ja iho uusiutuu, niin kasvoni ovatkin jo ihan erinäköiset! :D
 Löysin tämän kukkatopin kirppikseltä yhdellä eurolla. Minun täytyy vain vähän lyhentää olkaimia, koska (kuten varmaan huomaattekin) ne ovat vähän liian pitkät.
 Hiukset ovat kasvaneet kovaa vauhtia. Viime syksynä ei ollut toivoakaan korkeasta nutturasta, kun leikkasin hiukset noin 10cm lyhyemmäksi :)

Lähden tästä jatkamaan päivän askareita :D Palailen taas seuraavan kerran asukuvien merkeissä!

24 kommenttia:

  1. Olisi kiva jos ehtisit vastata viime postauksen kommentteihin! :)

    VastaaPoista
  2. Muistathan kaivella sieltä kellarista niitä shortseja ;) mites muute, oliko ne housut hyvät ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne löytyivätkin jo ;) Annan ne sulle sitten kun tuut meille seuraavan kerran buahahah :D Ei vaan, voin mä aiemminkin jos haluut :) Mamma tykkäs niistä housuista vielä enemmän kuin minä :D

      Poista
  3. Rakastan sun solisluita!<3 Oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  4. Wow! Sulle sopii noi rajaukset niiiiin hyvin!!! :) Tosi nätit! Ja toppi näyttää tosi ihanan väriseltä, nyt ei jaksa odottaa kesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miriam! :) Se rajauskynä on kyllä tosi hyvä! En minäkään<3 :D

      Poista
    2. Ihanaa, että tykkäät. Itsellä menossa jo 6. sama kynä ;D En halua todellakaan vaihtaa koskaan :D

      Poista
  5. Oot niin luonnollisen kaunis!! :)

    VastaaPoista
  6. aivan ihana meikki lempi! <3 -katsu

    VastaaPoista
  7. Olet niin upea <3 kaunis neitokainen <3

    VastaaPoista
  8. Mitä huulipunaa sulla on noissa kuvissa? Se on ihanan väristä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten yleensä, näihinkin kuviin olen laittanut jopa paria eri huulipunaa, ja päälle vielä huulirasvaa, jossa on vähän kiiltoa :D Siksi en oikein osaa sanoa, millä punalla saisi tämänväriset huulet. Kannataa ehdottomasti kokeilla yhdistellä punia -ja kiiltoja rohkeasti, niin saa varmasti ja mieleisen lopputuloksen! :D

      Poista
  9. Kaunis nuori nainen :) Kiva, et oot saanu helpotusta iho-ongelmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Se on kyllä piristänyt minua todella :)

      Poista